In 2016, Grand Cinema & More, localizata in Baneasa Shopping City, a inregistrat aproximativ un milion de clienti, target pe care si-l propusesera inca din anii trecuti. La valoarea unui bon mediu de 22,5 lei, cifra de afaceri rezultata doar din vanzarea biletelor de filme s-a ridicat la aproximativ 22,5 milioane lei. Totusi, o alta parte a veniturilor cinematografului provin si din zona de food&beverages, segment pe care mizeaza anul acesta proprietarii.

Pentru 2017, John Younis tinteste o crestere de cel putin 5% a afacerilor, ce va rezulta in mare parte din vanzari mai mari, majorari de preturi si consum mai ridicat in zona de food & beverages, in conditiile in care cinematograful si-a atins capacitatea maxima de clienti, iar o posibila extindere a cinematografului este putin probabila in viitorul apropiat.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont