Ca urmare a adoptarii, in 2015, a legislatiei care impunea separarea activitatii de retail de aceea de distributie din domeniul farmaceutic, compania SC Siepcofar SA a trecut printr-un amplu proces de reorganizare care a inclus infiintarea depozitului de medicamente DONA. Logistica, ca o noua identitate juridica. In 2016, cifra de afaceri neta inregistrata de DONA. Logistica a fost de 425 milioane lei, pozitionandu-se astfel pe locul 6 in topul distribuitorilor de medicamente ce opereaza pe piata locala.

“Avand in vedere faptul ca marjele de profit ale medicamentelor sunt reglementate de autoritati prin decizii legislative, profitul companiilor de distributie este influentat de modul in care sunt eficientizate procesele logistice si optimizate costurile asociate fluxurilor operationale”, a mentionat Mihaela Ungureanu, director general Siepcofar, intr-un interviu acordat wall-street.ro.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont