Cel mai mare producator roman de inghetata a ramas si anul trecut compania Betty Ice, detinuta de omul de afaceri sucevean Vasile Armenean. Potrivit informatiilor publicate pe site-ul Ministerului de Finanate, compania suceveana a incheiat cu o cifra de afaceri de 126,6 mil. lei (28,7 mil. euro) si un profit net de 23,3 mil. lei (5,3 mil. euro). Numarul mediu de angajati era de 635, potrivit aceleasi surse.

In prezent, Betty Ice detine 180 de puncte de vanzare si intentioneaza sa mai deschida in acest an inca 10-20 de locatii. Printre planurile companiei pentru acest an se numara si extinderea portofoliului de produse cu noi sortimente din gama premium si gama Betty Blue. In plus, producatorul intentioneaza sa extinda distributia la domiciliu a produselor si in alte orase, momentan acest serviciu fiind disponibil doar consumatorilor din Bucuresti.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont