Compania farmaceutica Accord Healthcare se afla pe piata din Romania din 2016 si a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de putin sub un milion de euro. La inceputul anului 2017, compania estima ca va genera peste 3 milioane de euro din vanzari in luna aprilie. Vezi in continuare ce vizeaza Accord si ce profit a inregistrat anul trecut.

Accord Healthcare SRL a incheiat anul 2016 cu un profit net de 305.000 lei, potrivit Ministerului de Finante. Divizia companiei Accord Healthcare din Romania face parte din grupul international Intas, una dintre cele mai mari companii private din India, cu o cifra de afaceri anuala de peste un miliard de dolari. Circa 6% din veniturile realizate din vanzarile anuale sunt directionate pentru a acoperi costurile de cercetare si dezvoltare.

Intas are peste 12.000 de angajati la nivel mondial, dintre care 400 sunt localizati in Europa. Totodata, grupul are in jur de 800 de cercetatori si detine 27 patente internationale, iar in Romania compania Accord are 8 angajati.

Accord este prezenta pe piata din Romania de la inceputul anului 2016 si activeaza in principal pe segmentele oncologie si hematologie. Prin operatiunile sale sau parteneriatele incheiate cu terti, compania acopera cu produsele sale nevoile a 97% dintre pacientii oncologici din Europa.

Accord Healthcare este implicata in dezvoltarea, productia si distributia de medicamente pe mai mult de 70 de piete la nivel mondial. In Marea Britanie este activa pe piata de peste 10 ani si livreaza 80 de milioane de cutii de medicamente pe an. Portofoliul companiei numara in prezent peste 7.000 de produse.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri