Chief Executive Officers Club International (CEO Clubs), una dintre cele mai prestigioase organizatii de business din intreaga lume, care reuneste antreprenori si executivi de top, a atins numarul maxim de membri in Romania, respectiv 150 de persoane, desi tariful de participare este de 3.000 de euro pe an. Sotiris Chatzidakis, executivul care conduce organizatia in Romania, arata ca presiunea deciziilor importante pe care le iau in fiecare zi managerii de top ii determina pe acestia sa caute locuri unde pot socializa cu persoane care intampina provocari similare in activitate.

Organizatia CEO Clubs si-a deschis portile in Romania in anul 2011, iar in primul an avea 35 de membri. In 2017, CEO Clubs Romania are 150 de membri, cifra maxima acceptata, dintre care 30% sunt expati, 20% sunt antreprenori si 20% sunt femei.

Taxa anuala de membru este de 3.000 de euro, suma care le ofera celor inscrisi acces la 17 intalniri pe an. Managerii de top si antreprenorii se intalnesc periodic, discuta provocari, impartasesc idei si leaga colaborari.

Ce ii determina pe sefi sa intre in club

"Oamenii de decizii sunt persoane singuratice in viata lor de zi cu zi si prin asta nu ma refer la nivel social, ci ca li se cere sa ia decizii care influenteaza viata multor oameni, de la actionari, la angajati, la familiile lor, iar acesti oamenii nu au toate raspunsurile, plus ca greutatea acestei responsabilitati este enorma. Noi (CEO Clubs - n.red) le spunem ca nu trebuie sa fie singuri. De altfel, jobul nostru este sa ii gasim pe acestia, sunt oameni normali, de succes, care dau inapoi. In momentul in care cautarea noastra are succes grupul devine unul primitor, in care pot socilaiza, pot avea incredere unul in celalalt si pot chiar colabora in business", a explicat Sotiris Chatzidakis, vicepresedintele executiv al asociatiei CEO Clubs Romania.

El a adaugat ca in cadrul intalnirilor pe care clubul le pune la dispozitie membri invata din experientele altora si asculta speakeri importanti, precum profesori sau afaceristi.

Criteriul principal de acceptare in club este ca managerul sa conduca un business de peste 10 milioane de euro, insa Chatzidakis spune ca s-au facut cateva exceptii de la aceasta regula pentru "oamenii exceptionali".

Foto: Ovidiu Udrescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri