Bugetul Ministerului Mediului a fost suplimentat cu peste 20 de milioane de lei noi, din Fondul de rezerva bugetara, banii urmand sa fie cheltuiti pentru mai multe investitii in zonele cele mai afectate de inundatii, a decis, miercuri, Executivul.

Potrivit comunicatului remis de catre Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA), Guvernul a alocat suma de 20.310 000 de lei, bani pe care MMGA ii va cheltui pentru "locuinte, servicii si dezvoltare publica".

Astfel, va fi asigurata plata serviciilor publice de salvare acvatica, dar si cofinantarea aferenta intrarilor de credite externe pentru realizarea unui numar de opt obiective in zonele cele mai afectate de inundatii.

Din suma totala, 792 de mii de lei vor fi alocati pentru finantarea investitiilor din domeniul apelor, iar alte 18.350 de mii de lei vor fi folositi pentru cofinantarea de la bugetul de stat necesara pentru asigurarea intrarii de credite, la capitolul " Constructii". Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului se repartizeaza, potrivit legii, unor ordonatori principali de credite ai bugetului de stat si ai bugetelor locale, in urma unor hotarari de guvern , pentru finantarea unor cheltuieli urgente sau neprevazute aparute in timpul exercitiului bugetar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri