ACI este prezenta in Timisoara de peste zece ani, iar divizia din tara noastra a companiei se ocupa de un segment pentru care investeste anual 200 de milioane de dolari, respectiv R&D ( dezvoltare si cercetare). In urma extinderii, compania preconizeaza ca vor avea 50 de noi angajati, ajungand astfel la 250 de angajati. Reprezentantul ACI a declarat ca, deocamdata, compania nu se gandeste sa isi deschida birouri in alte orase din Romania, preferand sa isi concentreze eforturile pe cel din Timisoara.

“Sediul din Timisoara se ocupa in mare parte cu segmentul de R&D din compania noastra. Pentru fiecare dolar pe care ACI il produce, 20 de centi ii cheltuie pe R&D. Suntem o companie ce produce 1 miliard de dolari pe an, asadar, in jur de 200 de milioane de dolari ii cheltuim pe cercetare si dezvoltare”, a declarat Phil Heasley, CEO ACI Worlwide.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont