"Exista in continuare multe provocari (si resurse necesare pe masura) care fac penetrarea mediului rural inca dificila, dar cred ca momentul de start nu este departe si vom fi in continuare promotorii inluziunii si suntem optimisti ca vom trece in curand si la fapte. Avem in proiect cresterea prezentei in zona de urban mic si rural si in curand vom da startul unui program pilot, "Retail Hub", a declarat intr-un interviu acordat wall-street.ro Horia Manda, managing partner-ul Axxess Capital, vehiculul de investitii care detine aproape 80% din Patria Bank.

Programul "Retail Hub" presupune prezenta in mediul rural prin agenti de vanzari, parteneriate pe zona de incasari rate cu PayPoint, Westaco Express, Payzone, CNPR, parteneriate cu retaileri mici prezenti in zonele respective, cu retaileri ce dispun de o retea nationala, cat si cu lanturi de farmacii.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont