"Atat timp cat exista o cerere, sustinuta economic, pentru proprietatile premium, vor exista si dezvoltatori care studiaza si tin cont de dorintele clientilor si vor sa ofere un produs de calitate. In prezent exista proiecte in curs de construire cu termene de finalizare pana la finalul anului, dar sunt si multe proiecte pentru care se fac demersuri si cercetari inainte de a fi lansate, proiecte care urmeaza sa inceapa in urmatorul an si care vor acoperi cererea in continuare. Yield-ul obtinut din proprietatile aflate in Nordul Bucurestiului a fost constant in ultima perioada de 6-8%/an, solicitarile pentru inchiriere in continua crestere tinand pasul cu livrarea de noi proprietati premium", spune Florin Postoaca, manager departament investitii Nordis Properties.

Potrivit informatiilor Nordis, proprietatile cu doua camere se inchiriaza la 500-1.200 euro, cele de trei camere la 900-1.800 euro, iar cele de 4 camere la 1.800 – 3.000 euro. "Diferentele sunt date in primul rand de zone. Cele mai accesibile sunt proprietatile din zona de nord (Baneasa, Pipera), iar cele mai scumpe sunt in zonele de centru-nord: Primaverii, Kiseleff, Dorobanti - Capitale. Zona premium - Herastrau - Soseaua Nordului este o zona care are o gama foarte variata de proprietati, astfel incat aici putem intalni si proprietati situate la limita inferioara de pret, cat si la cea superioara (diferentele fiind date de calitatea imobilului, finisajele folosite si privelistea proprietatii, mai scumpe fiind cele catre o zona verde)", mai spune Florin Postoaca.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont