Ansamblul rezidential Trastevere va fi dezvoltat de catre Mantor in Capitala pe Bulevardul Erou Iancu Nicolae si reprezinta primul proiect al grupului spaniol in Romania. Trastevere va avea un regim de inaltime de P+6, format din 54 de apartamente si se va intinde pe o suprafata de aproximativ 6.000 mp. Valoarea investitiei realizate de Mantor se ridica la 6,5 milioane euro, plus TVA.

"Noi avem o experienta ampla ca antrepreneror general, dar Trastevere este primul proiect creat de Mantor in calitate de dezvoltator pentru piata din Romania. Pasul urmator este sa depunem documentatia pentru autorizatia de constructie, ca sa putem incepe lucrarile si sa finalizam proiectul in vara anului 2018, asa cum am planificat", spune Tomas Manjon (foto). Fondatorii grupul Mantor au un portofoliu format din 16 proiecte de constructii premium si de lux, care insumeaza peste 500.000 mp in Spania si Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont