"Astazi in domeniul rezidential de exemplu, poti achizitiona imobile ultracentrale exceptionale la un pret rezonabil si sa obtii un randament exceptional doar prin consolidarea si revanzarea acestora. In zona terenurilor pe de alta parte, o pozitionare buna si un CUT/POT bun, pot face diferenta intre un business bun si un business extraordinar de bun. Se simte o revigorare puternica a acestui segment, terenurile bune fiind vanate din secunda in care au iesit pe piata. Unde te uiti, vezi macarale. Eu cred ca riscul genereaza profit. Portofoliul oricarui investitor ar trebui sa fie variat, cu asset-uri si investitii cu grade de risc diferite", spune Alexandru Printz (foto).

El arata ca cel mai important punct in strategia companiei Mr. Exclusivitate este promovarea si reabilitarea Bucurestiului frumos, interbelic. "Cautam cladiri cu istorie, identificam investitori interesati de reabilitarea acestora, lucram cu arhitecti, firme de constructii si amenajare interioara, astfel incat sa redam farmecul Bucurestiului de altadata". Un al doilea punct strategic este promovarea in regim exclusivist. "O mare parte din portofoliul nostru nu este disponibil publicului larg, accesul catre acesta facandu-se in mod securizat. Nu vrem sa promovam oricui astfel de proprietati", spune antreprenorul.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont