"Relocarea centrelor de BPO si SSC in ECE a tinut intotdeauna de aspecte politice, in conditiile in care implica zeci de mii sau chiar sute de mii de oameni angajati in intreaga economie. Dar, Brexitul a reusit sa creeze contextul perfect si sa puna in miscare planurile de relocare ale companiilor spre ECE. Ca urmare, exista o intreaga discutie in jurul Brexit, despre care se spune ca va deschide foarte multe oportunitati", spune Richard Aboo (foto).

In opinia sa, Romania dispune de accesibilitate ridicata legata de costurile asociate cu nivelul chiriilor pentru spatiile de birouri si cu forta de munca cu studii superioare, comparativ cu Polonia, cel mai mare jucator pe piata de BPO si SSC din regiune. Reprezentantul Cushman & Wakefield mai subliniaza ca atractivitatea Romaniei va creste si odata cu noile dezvoltari de spatii de birouri anuntate din Capitala si marile orase universitare ale tarii.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont