"Desi proiectele din categoria mass-market inregistreaza in continuare cele mai multe vanzari, segmentul middle-market continua sa se dezvolte si sa se diversifice, ca urmare a cresterii gradului de educatie a cumparatorilor si a nivelului de trai. Pe masura ce piata rezidentiala locala se maturizeaza, estimam ca se vor demara proiecte mixte ce vor ingloba zone office, retail si locuinte si proiecte exclusiv de case", arata Alina Verdeata (foto). Coldwell Banker Unirii este reprezentant exclusiv de vanzari al celui mai mare proiect rezidential din sectorul 2 al Capitalei, Estic Park, dezvoltat de catre israelienii de la Israel Land Development Company (ILDC).

Locuintele din cadrul Estic Park se incadreaza in categoria middle-market, cu preturi care pornesc de la circa 1.000 - 1.100 euro + TVA / mp util. Prima etapa de dezvoltare este deja vanduta in proportie de 70%, aproape jumatate din vanzari fiind realizate prin credite Prima Casa. Lansat la finalul anului trecut, primul bloc al complexului este aproape finalizat si cuprinde 125 de apartamente cu 2 si 3 camere, iar pentru al doilea bloc, ale carui lucrari de constructie au luat startul recent, noutatea va consta in introducerea apartamentelor de 4 camere care vor reprezenta 20 % din totalul de locuinte.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont