Valoarea portofoliului de active din Romania detinut de catre Globalworth a urcat cu 6,9%, in perioada mentionata, la 1.045,4 milioane euro, iar printre asset-urile companiei se numara Globalworth Tower, Green Court A si B, TCI, Unicredit HQ, Globalworth Plaza, Upground Towers sau Timisoara Airport Park. Principalul obiectiv al Globalworth pe piata locala este acela de a investi in cladiri de birouri deja existente sau aflate in dezvoltare, care ulterior vor fi administrate de catre companie. Astfel, spatiile de birouri cumulau in total o pondere de 78,2% din portofoliul Globalworth la 30 iunie 2017.

De asemenea, extinderea Timisoara Airport Park din Timisoara si achizitia centrului de distributie inchiriat de Automobile Dacia au urcat expunerea Globalworth in sectorul logistic si industrial la nivel de portofoliu la 9,3% in primele sase luni ale anului. Pe segmentul de spatii de birouri, in trimestrul trei, Globalworth a mai realizat si alte doua achizitii: un teren de 57.000 mp de la Coca-Cola HBC Romania in Bucuresti, unde, prin Elgan Offices, va dezvolta noul sediu al Groupe Renault Romania, precum si cea de-a treia cladire din proiectul Green Court dezvoltat de catre Skanska.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont