"Apoi se uita la cine dezvolta, ce track record are, cum e gandit proiectul rezidential si accesul catre acesta, cum e compartimentat apartamentul si ce finisaje va avea precum si ce facilitati are in proiect", mai spune Favi Stelian (foto). In opinia sa, "business-ul imobiliar a avut si va avea intotdeauna ca principal drive locatia. Alaturi de infrastructura, este vital sa intelegi ce va conduce cererea pentru spatiile rezidentiale, iar dezvoltarea comerciala a unei zone - office & retail - va atrage dupa sine si cererea rezidentiala".

Favi Stelian este CEO al companiei care a dezvoltat ansamblul rezidential City Point, din nordul Capitalei, care cuprinde patru blocuri cu 213 apartamente. "Acum 10 ani, desi ne aflam in prim boom imobiliar, zona din jurul intersectiei celor trei artere - Sos. Pipera, Str. Barbu Vacarescu si Calea Floreasca - avea aspectul unei platforme industriale, cu prea putina importanta din punct de vedere imobiliar. Putem spune ca am fost vizionari, achizitionand un teren pentru o dezvoltare complexa rezidentiala", spune seful Shikun & Binui RED.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont