Cristian Agalopol, director piete de capital la Citi Romania, crede ca 2018 este un termen mult prea optimist pentru upgradarea Romaniei ca piata emergenta si spera, mai realist, ca acst lucru sa se intample in 2019. “2018 este un termen optimist. Daca vom avea o comunicare perfecta, daca ne vom concentra pe tot ce trebuie implementat si daca nu se intampla nimic neplanificat, 2019 e un termen mai realist. Pentru cei de la MSCI nu este suficient doar sa bifam niste criterii, ei vor sa vada ca facem mai mult. Trebuie sa fim mai atenti cu modul in care comunicam lucrurile catre investitori”, a declarat Agalopol la emisiunea Profesionistii in Investitii.

Din punctul sau de vedere, noul director general al Bursei de Valori Bucuresti trebuie sa apese pedala acceleratiei progresului, care nu este un cuvant nou pentru toata piata locala. De asemenea, acesta ar trebui sa dea dovada de diplomatie, dialog constructiv, viziune si sa aiba o strategie clara.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont