Localizat intr-o cladire construita in secolul al XIX-lea, fosta resedinta a arhitectului francez Albert Galleron, Le Bistrot Francais, restaurant evaluat la 150.000 euro, este prima proprietate din Romania acceptata in grupul Relais&Chateaux, din care fac parte hoteluri si restaurante exclusiviste. Procesul de analiza a restaurantului a durat cateva luni pana la intrarea in organizatie.

Intrarea in Relais&Chateaux este o recunoastere a calitatii si a spiritului restaurantului Le Bistrot Francais, menita sa ne deschida calea spre o clientela extrem de exigenta si sa puna Romania pe harta acestor consumatori de experiente rafinate. E o evolutie ce ne va aduce beneficii atat noua, ca brand, cat si Romaniei, care poate inregistra o crestere a turismului premium. In ceea ce priveste cifrele, in urmatoarele 6 luni, preconizam o crestere de 30% a oaspetilor straini si o crestere a notei de plata medii cu 30% pe acest segment, de la 120 euro la 150-160 euro.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont