Inainte ca zona de centru-vest, delimitata intre Politehnica, Grozavesti si Orhideea, sa prinda contur si interes in ochii dezvoltatorilor multinationale de spatii de birouri, o mana de dezvoltatori rezidentiali autohtoni, ceva mai oportunisti, au anticipat potentialul acesteia. Astfel, primele proiecte rezidențiale importante din zona centru-vest, cu peste 100 unitati au fost demarate in perioada 2013-2014 si primele livrari de apartamente au fost realizate in 2015. Doar la inceputul anului 2016, erau in lucru sau in stadiu de autorizare aproximativ 1.600 apartamente.

De atunci si pana acum, a crescut constant oferta de apartamente noi din zona centru vest (finalizate, aflate in faza de constructie sau de autorizare) si depsseste 8.000 unitati, potrivit unei analize ESOP Consulting. Cele mai mari ansambluri rezidentiale se afla in jurul Universitatii Politehnice Bucuresti: Politehnica Park Residence, 20Th Residence, Fabricii 25, Novum Residence, Cotroceni Politehnica Residence, Premium Regie, 21th Residence s.a.m.d..

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont