BET, principalul indice al Bursei de la Bucuresti, a avut o scadere modesta, de 0,6% in noiembrie, continuand astfel trendul negativ inceput in august, adica in momentul in care au aparut primele declaratii ale oficialilor din Guvern cu privire la noul sistem de taxe si viitorul fondurilor de pensii private.

“Desi sentimentul negativ pe piata romaneasca este unul pregnant, cred ca putem afirma ca traversam o normala corectie a unei perioade de crestere. O corectie declansata de ‘bajbaiala’ guvernamentala din ultimele luni care a blocat orice sansa de a previziona evolutia pe termen scurt a economiei romanesti. Sigur, daca ‘bajbaiala’ se transforma intr-un mod de guvernare corectia se poate transforma intr-un adevarat trend de scadere”, mentioneaza Alin Brendea, director general adjunct al casei de brokeraj Prime Transaction.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont