Ministrul finantelor, liberalul Sebastian Vladescu, este sigur ca anul 2007 nu va aduce alegeri anticipate, convingerea sa bazandu-se pe calcule strict profesionale.

In cadrul unei conferinte de presa, sustinuta sambata, la Buzau, Sebastian Vladescu a precizat ca, din functia pe care o detine in Ministerul Finantelor, nu a simtit pana acum dorinta vreunei entitati politice de a organiza la anul alegeri anticipate.

Deocamdata, guvernul este stabil. Nu cred ca cineva, in acest moment, se gandeste la alegeri anticipate. in momentul cand am facut bugetul anului 2007, nu am primit instructiuni vizavi de alocarea de sume pentru alegeri anticipate, deci, niciunul din membrii coalitiei nu a venit cu aceasta solicitare, coalitia in ansamblu nu a venit cu aceasta solicitare. Din punct de vedere bugetar, alegerile anticipate nu exista a declarat Vladescu, citat de NewsIn.

Minsitrul Sebastian Vladescu a participat sambata, impreuna cu ministrul secretar de stat in MAI, Victor Paul Dobre, la sedinta Biroului Judetean al PNL Buzau.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Vladescu a primit inapoi lingourile si banii depusi cautiune
Setari Cookie-uri