“Rezultatele financiare raportate din trecut si estimarile noastre ne creaza imaginea unei companii solide din punct de vedere financiar aflata in plina ascensiune, care este pe cale de a-si atinge obiectivul de a deveni lider in Europa Centrala si de Est. De asemenea, avem o parere buna despre conducerea companiei si despre strategia acestora (inclusiv in privinta implementarii ei). Avand in vedere toate elementele prezentate mai sus, atat financiare cat si nonfinanciare, consideram ca Purcari Wineries este o companie demna de atentia investitorilor, care trebuie sa decida in mod individual in ce masura se potriveste in portofoliul lor”, spun analistii Tradeville Ovidiu Dumitrescu si Luca Nicolae.

Casa de brokeraj anticipeaza ca Purcari a inregistrat un profit de 31,3 mil. lei in 2017, cu 35% mai mult decat cel din anul anterior, in vreme ce veniturile ar urma sa ajunga la 127,6 mil. lei (+19,5% y/y). Incasarile companiei ar urma sa urce constant in urmatorii ani, atingand un nivel de aproape 237 mil. lei in 2021 (+121% fata de anul 2016).

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont