Sondajul de opinie, realizat de KPMG in Romania in randul directorilor financiari, prezinta prioritatile si ingrijorarile acestora pentru anul 2018. Aproape trei sferturi dintre respondenti considera ca tehnologia invechita este o piedica in calea profitabilitatii, astfel incat 9 din 10 directori financiari estimeaza, in aceste conditii, o crestere a costurilor cu tehnologia. Aceasta pare sa ocupe un loc prioritar in programul de investitii al companiilor din Romania, 25% dintre respondenti investind intre 100.000 de euro si 500.000 de euro, iar 37% peste 500.000 de euro.

Mediul de afaceri din ce in ce mai complex este o provocare pentru directorii financiari, care au ca prioritate stimularea inovatiei si luarea unor decizii indraznete cu privire la viitor. Sondajul realizat de KPMG in Romania arata ca rolul directorilor financiari trece prin schimbari semnificative. Activitatea lor nu se mai rezuma la controlul cifrelor, ci presupune abilitati analitice complexe, abilitati operationale si implicare in definirea strategiei de afaceri a organizatiei

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Shutterstock