Doar de la inceputul acestui an pana in prezent, au fosta aduse 120 de modificari Codului Fiscal, pe langa cele 97 care au intrat in vigoare la inceputul lui 2018.

“In primele 90 de zile din 2018, mediul de afaceri a fost obligat sa implementeze 217 noi reglementari care modifica sau completeaza Codul Fiscal, 97 chiar din prima zi a anului si alte 120 adoptate la distante foarte mici de timp, la care s-au adaugat modificari importante ale Codului de procedura fiscala si a legislatiei privind contributiile obligatorii. (...) Volumul modificarilor Codului Fiscal din primul trimestru al anului 2018 este cu 173% mai mare decat in primul trimestru al anului 2017, in conditiile in care anul trecut s-a inregistrat un record de modificari legislative fiscale”, a declarat presedintele Consiliului pentru IMM-uri, Florin Jianu.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont