Inginerii au cea mai bogata oferta de locuri de munca, in perioada 14-21 decembrie, pentru care Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) ofera 377 de locuri de munca, informeaza institutia, printr-un comunicat de presa.
Agentii ecomomici au inregistrat la ANOFM 852 de locuri de munca vacante pentru persoanele cu studii superioare, din care peste 40% sunt pentru ingineri. Cele mai multe slujbe sunt pentru inginerii mecanici (65), in constructii civile, industriale si agricole (35), electronisti, transporturi si comunicatii (27), industria alimentara (24), ingineri cai ferate, drumuri si poduri (15).

Alte locuri de munca pentru licentiati sunt pentru asistent medical generalist, contabil, consilier economist economie generala, cercetator in fizica, arhitect cladiri, medic specialist sau chimist.

Majoritatea locurilor vacante din saptamana 14-21 decembrie sunt insa pentru persoanele cu studii medii si profesionale. Principalele ocupatii pentru care sunt oferite locuri de munca sunt: confectioner-asamblor articole din textile (963), muncitori necalificati la ambalarea produselor solide si semisolide (751), paznici (610), muncitori necalificati la intretinere drumuri, sosele, poduri si baraje (481), vanzator (438), lacatus mecanic (285), croitor-confectioner imbracaminte dupa comanda (245), sudor (229), tamplar universal (224), manipulant marfuri (207), sofer autocamion sau masina de mare tonaj (193), ospatar (164), dulgher (160), bucatar (139), casier (122) si mecanic auto (115).

Cele mai multe locuri vacante sunt disponibile in Bucuresti (peste 2.000) si in judetil Hunedoara (peste 1.500), iar judetele care ofera ceel mai putine locuri de munca sunt Vrancea (46) si Tulcea (91).

Persoanele interesate sa ocupe unul dintre locurile de munca oferite de agentii ecomonici se pot interesa la agentiile juetene pentru ocuparea fortei de munca sau pot accesa pagina de internet a ANOFM.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri