Agentia Nationala pentru Locuinte anunta inceperea procedurii de contractare a locuintelor cu credit ipotecar din cadrul a doua ansambluri, cu o capacitate de 100, respectiv 83 de apartamente, informeaza un comunicat al MTCT, remis NewsIn.

Pentru contractarea unui apartament din aceste amplasamente, solicitantii trebuie sa fie inregistrati in baza de date a Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) si sa fie declarati solvabili de catre bancile cu care Agentia a incheiat conventii in scopul finantarii constructiei locuintelor cu credit ipotecar. Ei vor putea depune declaratiile notariale si certificatele de sovabilitate emise de banca pana la data de 30 ianuarie 2007, la registratura ANL.

in ceea ce priveste primul amplasament, situat in strada Intrarea Godeni nr. 6, in sectorul 6, se vor construi 100 de apartamente dispuse in opt imobile. 17 dintre ele vor fi garsoniere, 12 apartamente cu doua camere, 61 apartamente cu trei camere si 10 cu patru camere. Proiectul prevede si amenajarea a 124 de locuri de parcare, precum si a unor spatii verzi publice, locuri de joaca, alei carosabile, trotuare, spatii pentru gunoi si anexe.

De asemenea, ANL va construi in amplasamentul din strada Maior Bacila nr. 28 - 30, sectorul 2, 83 de apartamente, dintre care 38 de garsoniere si 45 de apartamente cu doua camere, intr-un bloc cu doua tronsoane, mai spus reprezentantii Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT).

Mai mult, ANL organizeaza, pana la data de 15 ianuarie 2007, o expozitie de prezentare a acestor locuinte, in cadrul careia solicitantii din baza de date a Agentiei care opteaza pentru aceste amplasamente vor primi adeverinte catre banca finantatoare, precum si formularul de declaratie in baza caruia se va calcula punctajul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri