Agentia Nationala pentru Locuinte anunta inceperea procedurii de contractare a locuintelor cu credit ipotecar din cadrul a doua ansambluri, cu o capacitate de 100, respectiv 83 de apartamente, informeaza un comunicat al MTCT, remis NewsIn.

Pentru contractarea unui apartament din aceste amplasamente, solicitantii trebuie sa fie inregistrati in baza de date a Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) si sa fie declarati solvabili de catre bancile cu care Agentia a incheiat conventii in scopul finantarii constructiei locuintelor cu credit ipotecar. Ei vor putea depune declaratiile notariale si certificatele de sovabilitate emise de banca pana la data de 30 ianuarie 2007, la registratura ANL.

in ceea ce priveste primul amplasament, situat in strada Intrarea Godeni nr. 6, in sectorul 6, se vor construi 100 de apartamente dispuse in opt imobile. 17 dintre ele vor fi garsoniere, 12 apartamente cu doua camere, 61 apartamente cu trei camere si 10 cu patru camere. Proiectul prevede si amenajarea a 124 de locuri de parcare, precum si a unor spatii verzi publice, locuri de joaca, alei carosabile, trotuare, spatii pentru gunoi si anexe.

De asemenea, ANL va construi in amplasamentul din strada Maior Bacila nr. 28 - 30, sectorul 2, 83 de apartamente, dintre care 38 de garsoniere si 45 de apartamente cu doua camere, intr-un bloc cu doua tronsoane, mai spus reprezentantii Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT).

Mai mult, ANL organizeaza, pana la data de 15 ianuarie 2007, o expozitie de prezentare a acestor locuinte, in cadrul careia solicitantii din baza de date a Agentiei care opteaza pentru aceste amplasamente vor primi adeverinte catre banca finantatoare, precum si formularul de declaratie in baza caruia se va calcula punctajul.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Cele mai importante evenimente ale momentului