La prima intalnire cu presa, de la instalarea in functie, ministrul agriculturii, Dan Motreanu, a declarat ca vrea ca ceea ce face pentru agricultura sa devina istorie.

Nu stiu cat o sa raman la minister. Pot sa fiu azi si maine sa apara o motiune de cenzura. Important nu este cat stau, ci ceea ce fac, iar eu doresc ca ceea ce fac pentru agricultura se devina istorie, a declarat ministrul agriculturii Dan Motreanu, in cadrul unei intalniri cu presa, dupa cum informeaza NewsIn.

Ministrul agriculturii a mentionat ca a intrat in Ministerul Agriculturii "intr-o perioada foarte grea si considera ca venit la munca, nu la putere.

Despre informatiile referitoare la agricultura, ministrul Motreanu a afirmat ca dispune de anumite cunostinte, dobandite in perioada cand a fost director al unui proiect de dezvoltare rurala in Muntii Apuseni. De asemenea, Motreanu si-a amintit si de perioada cand facea practica la porumb in perioada liceului.

Despre petrecerea sarbatorilor de iarna, ministrul agriculturii a spus ca, potrivit traditiei, Craciunul il petrece in familie, la Alba Iulia, iar de Revelion va sarbatori alaturi de ceilalti membri au Executivului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri