Deputatul USR Iulian Bulai, Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, a anuntat astazi, 27 ianuarie, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook ca Guvernul va adopta bugetul pe anul 2019 cel tarziu joi, 31 ianuarie, conform informatiilor pe care le-a primit de la Florin Iordache in urma unei discutii telefonice.

Florin Iordache i-a transmis deputatului USR ca Guvernul va adopta bugetul pe anul 2019 cel tarziu joi, 31 ianuarie, iar dezbaterile pe legea bugetului vor incepe pe 5 februarie.

In calitate de secretar al Camerei Deputatilor tocmai am incheiat o discutie telefonica cu presedintele delegat al Camerei Deputatilor, Florin Iordache. De retinut: Cel tarziu joi, 31 ianuarie, guvernul va adopta bugetul pe anul 2019. Luni, 4 februarie incepe sesiunea parlamentara de primavara. Nu vineri 1 februarie asa cum se specula, si cum trebuia sa inceapa de drept. Marti. 5 februarie vor incepe dezbaterile pe legea bugetului anului 2019”, precizeaza Iulian Bulai pe pagina sa de Facebook.

Romania a inceput anul 2019 fara un buget aprobat, Ministerul Finantelor nereusind sa il finalizeze la timp, desi la jumatate lunii decembrie 2018, Eugen Teodorovici anuntase ca a centralizat propunerile tuturor ministerelor.

Sursa foto: sursa foto: Facebook / Liviu Dragnea

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri