In cei 30 de ani care au trecut de la caderea regimului comunist, Romania a traversat diverse etape in evolutia economiei sale. De la perioade de boom la crize, de la capitalismul incipient si plin de necunoscut, la tigrul Europei de astazi, vom analiza in cadrul conferintei Financial Forum evolutia economiei din multiple perspective.

Inscrie-te GRATUIT la conferinta! Vezi aici mai multe detalii.

Impreuna cu speakeri de top din economie vom vedea cum au evoluat indicatorii macroeconomici, ce impact au avut investitiile in economia reala, cat de maturi suntem astazi in fata competitiei, ce rol a avut capitalul privat in economia de piata si cat de pregatiti suntem pentru o criza.

Printre speakerii confirmati pana acum se numara: Vasile Godinca-Herlea, CEO CITR, Serban Roman, Country Director Enterprise Investors, Dan Bucsa, Economistul- Sef pentru Europa Centrala si de Est UniCredit Bank, Antoniu Panait, Managing Partner Vastint Romania, Valentin Lazea, economist sef BNR, Florin Jianu, presedinte CNIPMMR, Sorin Mititelu, Co-Founder and CEO Optimus Fintech.

Vino la Financial Forum – inscrie-te aici pentru participare GRATUITA.

Conferinta se deruleaza in cadrul proiectului anului pe wall-street.ro - 30 de ani de Capitalism. In cadrul proiectului am lansat sectiunea speciala, cu articole dedicate care reflecta evolutia economiei romanesti in cei 30 de ani si care puncteaza momentele de cotitura in “viata” unor companii, in special cele de trecere din proprietatea de stat in cea privata. De asemenea, gala Wall-Street din acest an va premia campionii celor trei decenii de capitalism.

Sursa foto: William Potter / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri