Managementul Facilitatilor reprezinta un domeniu creat peste hotare inca din anii 1970 si introdus pe piata din Romania in urma cu 15 ani. In comparatie cu alte tipuri de instrumente necesare dezvoltarii si mentinerii in top in afaceri, acesta este un domeniu relativ nou, dar aflat in plina ascensiune. Apleona este un reper important in domeniul managementului facilitatilor. Compania organizeaza primul eveniment de networking, pentru a prezenta avantajele si noutatile din domeniu.

Evenimentul, intitulat Apleona Day, are loc in 15 Mai 2018, in sala de conferinta a Hotelului NH din Timisoara.

Printre subiectele speciale care vor fi discutate in cadrul intalnirii se numara:

  • Strategia de digitalizare si solutia pentru clienti digitali;
  • Managementul energetic modern;
  • Tendinte moderne in managementul facilitatilor;

Vor vorbi despre toate noutatile din domeniu:

Bianca Radulescu - Managing Director at APLEONA HSG SRL (Bilfinger HSG Facility Management SRL);

Frank Katzemich - Head of Center of Competence Energy Efficiency & Sustainability Köln, Germania

si

Michael Lange - Chief Digital Officer at Apleona Group.

Programul evenimentului si modalitatea de inscriere le regasiti pe pagina web dedicata acestuia, AICI.

Inscrierile se pot realiza pana in data de 30 aprilie 2019.

Apleona HSG Facility Management este o companie germana prezenta pe piata din Romania cu solutii de ultima generatie pentru exploatarea bunurilor imobiliare si a proprietatii industriale. Printre clientii din tara noastra se numara companii multinationale de renume.

Romania nu este doar o locatie pentru Apleona HSG Facility Management, ci o parte a unei retele internationale pentru solutii de management, la nivel mondial si de inalta performanta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri