Presedintele Consiliului Concurentei, Mihai Berinde,a cumparat, anul trecut, o casa de locuit si un apartament, ambele in Bucuresti, si a vandut trei apartamente in capitala si un autoturism Wolkswagen, reiese din declaratia de avere, potrivit NewsIn. Berinde a incasat pe cele trei apartamente vandute 173.000 de euro, iar pe masina a obtinut 5.500 de euro. in acelasi timp, sotia presedintelui Consiliului a cumparat un apartament cu o suprafata de 150 mp si o valoare impozabila de 145.000 de euro si o casa de locuit de 86 mp, cu o valoare impozabila de 105.000 euro.

Berinde a incasat, anul trecut, din salariu de la Consiliu 118.000 de lei noi, la care s-au adaugat venituri de 53.000 de lei noi, provenind din salariu de profesor la Universitatea Romano-Americana, Universitatea Oradea si scoala Nationala de Studii Politice si Administrative. Sotia presedintelui Consiliului a obtinut 48.600 de lei noi, exclusiv din activitati comerciale de la mai multe firme, potrivit unui bilant provizoriu. Depozitele familiei Berinde au cumulat in anul precedent suma de 89.000 de lei noi, administrati de institutii bancar romanesti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri