Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, sambata, ca in perioada urmatoare vor fi aduse modificari in privinta legislatiei pentru zilieri, pentru a incuraja forta de munca, noteaza Agerpres.

"Sambata aceasta am petrecut-o alaturi de oierii din Poiana Sibiului. (...) M-am bucurat enorm sa vad ca tinerii isi doresc sa preia de la parinti aceasta munca cu toate sacrificiile pe care le implica. Si in ciuda tuturor greutatilor sunt determinati sa mearga inainte. Alaturi de Petre Daea, le-am ascultat problemele si am pus pe hartie un program pe termen scurt si mediu in asa fel incat oieritul in Romania sa revina la ce era odata. Am facut o serie de pasi importanti cu programul pentru lana, cu infiintarea Casei de Comert si subventiile acordate. A venit insa momentul sa trecem la nivelul urmator. Asa ca ne-am propus ca in perioada urmatoare sa mai aducem modificari in privinta legislatiei pentru zilieri, pentru a incuraja forta de munca, sa acordam o subventie pentru mielute pentru cresterea efectivelor si acordarea unei subventii de 2 lei pe kilogramul de lana, dar si infiintarea mai multor spalatorii de lana", a scris Dragnea pe Facebook.

El a sustinut ca prin Casa Romana de Comert se vor dezvolta centre de preluare, de prelucrare, centre de ingrasare, magazine, flota de vase pentru transport extern de animale.

"Toate aceste masuri si multe altele vor ajuta, alaturi de programele pentru legumicultura, sa dezvoltam si mai mult Romania", a adaugat liderul social-democrat.

Citeste si:
Un milion de copii nu beneficiază de învățământ online, promis de PSD
Un milion de copii nu...
Sursa foto: ADRIAN CUBA / AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Constructor: Angajații vor fi trimiși în șomaj tehnic, dacă vom opri șantierele
Setari Cookie-uri