Fiscul a publicat lista datornicilor pentru anul 2006

Lista datornicilor catre bugetul de stat, bugetele de asigurari sociale, asigurari de sanatate si somaj, pentru anul 2006, a fost publicata pe pagina de internet a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, informeaza NewsIn. Conform listei, peste 20% dintre marii contribuabili la buget, companiile care au o cifra de afaceri de peste 70 milioane lei anual, inregistreaza restante la plata impozitelor si a taxelor catre bugetul de stat.

Astfel, 146 dintre cei 695 de mari contribuabili aflati in evidentele ANAF au datorii la bugetul de stat. Printre acestia se numara banci, firme de stat si private. Unele dintre aceste companii asteapta solutionarea cererilor de compensare a datoriilor cu sume pe care trebuie sa le recupereze de la stat, altele au primit esalonare la plata sau se afla, deja, in executare silita.

ANAF a demarat procedura de executare silita la o serie de societati comerciale, cum ar fi: Banca Comerciala Carpatica, Banca di Roma, Beyler SA, Certasig Asigurare-Reasigurare, Dorna Lactate SA, Grup Servicii Petroliere SA, Johnson Wax SRL, Meda SA, Mediaweb SRL, Mediteraneea Assicurazioni, Petro Logistic SRL, Petrom SA, Queen Monaco Distribution SRL, Ringier Romania SRL, Romtrade SRL, Upetrom 1 Mai SA, Standard Snacks SRL, Stirom SA, Telecomunicatii CFR SA, Vereco Construct 2001 SRL.

Pe de alta parte, 12 companii de pe lista datornicilor au primit inlesniri la plata, printr-o ordonanta de guvern de la sfarsitul lui 2006. Printre acestea se afla companii cu datorii uriase catre buget, cum ar Compania Nationala a Huilei, Remin SA, CFR SA, Termoelectrica SA, CFR Marfa SA.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Studiu: 1.500 și 2.000 de lei, bugetul pentru renovarea unei încăperi
Setari Cookie-uri