În fața unei economii care se dezmeticeste după două luni de convalescență în timpul stării de urgență, wall-street.ro va organiza marți, 26 mai, Wall-Street Financial Forum, tradiționalul eveniment mutându-se în online anul acesta.

Wall-Street Financial Forum, ediția online, este evenimentul care aduce sub același acoperiș membri marcanți ai mediului de business, economiști de top, administratori de bani și reprezentanți ai autorităților publice. Înscrie-te AICI la ediția de anul acesta.

Primii speakeri confirmați la ediția de anul acesta sunt Bogdan Neacșu – director general CEC Bank, Dumitru Nancu – director general Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Sebastian Burduja, secretar de stat în Ministerul Finanțelor și Adrian Codirlașu, președinte CFA Society România.

Împreună cu aceștia și ceilalți speakeri vom dezbate măsurile adoptate de statul român pentru relansarea economiei și ajutarea companiilor mici și mijlocii (prin programul IMM Invest), economia României în timpul și după criza COVID-19, precum și măsurile economice adoptate de alte țări afectate de criză, care ar putea să fie folosite ca exemple.

Cum a primit sistemul bancar programul IMM Invest? Ce întrebări au IMM-urile participante? Cât de dificilă va fi revenirea din criză? Se vor schimba obiceiurile de consum ale românilor după pandemie? Cum au reacționat alte țări și ce putem învață de la ele?

La aceste întrebări și multe altele vom răspunde anul acesta la Wall-Street Financial Forum.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri