Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a primit doua oferte pentru pachetul de actiuni de 57,1% al institutului INAR Brasov de la consortiul format din Confind Campina, Proincecop Brasov si Gheorghe Robu, respectiv consortiul Neculaie Ioan si Radu Gavril Florin, informeaza AVAS.

Data limita pentru depunerea ofertelor pentru Institutul National de Autovehicule Rutiere (INAR) SA Brasov a fost 26 februarie 2007.

Comisia de privatizare analizeaza, in prezent, documentele de precalificare depuse de catre cei doi investitori.

Ofertantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii de precalificare: inexistenta sanctiunilor penale pentru savarsirea faptelor de gestiune frauduloasa, abuz de incredere, fals, inselaciune, delapidare, marturie mincinoasa, dare sau luare de mita sau alte contraventii si infractiuni privind concurenta neloiala.

Mai mult, firmele interesate trebuie sa aiba experienta in domeniul cercetarii-dezvoltarii pentru ramura de stiinta a societatii comerciale de cercetare - dezvoltare sau pentru o ramura inrudita si sa aiba bonitate financiara.

AVAS a scos la vanzare pachetul de actiuni reprezentand 57,10% din capitalul social al INAR, pe 30 ianuarie 2007. Conform anuntului de privatizare, vanzarea se va realiza prin negociere cu selectie pe baza de oferte tehnice, in cadrul careia oferta tehnica va avea o pondere de 60%.

INAR activeaza in domeniul cercetarii si dezvoltarii in stiinte fizice si naturale. Ceilalti actionari ai societatii sunt: SIF Transilvania cu 38,99% si persoane fizice cu 3,91%.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri