Companiile din energie vor fi transferate la Ministerul Energiei, însă Transelectrica şi Transgaz vor rămâne la PNL, prin Secretariatul General al Guvernului, a anunţat pe Facebook, Claudiu Năsui, ministrul Economiei.

"(...) ministerul se împarte în două. Se reface un minister al energiei. Toate companiile din energie se duc acolo. Transelectrica şi Transgaz, companii de infrastructură energetică, care, chiar dacă au fost întotdeauna la Ministerul Economiei, acum rămân la PNL prin SGG", a scris Năsui, preluat de Agerpres.

În urma negocierilor din cadrul coaliţiei de guvernare, Ministerul Economiei a fost împărţit în două: Claudiu Năsui a preluat conducerea Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, în timp ce Virgil Popescu a fost numit în fruntea Ministerului Energiei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri