Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) va aloca 124,070 de milioane de lei pentru sprijinul financiar acordat in 2007 producatorilor agricoli din sectorul vegetal, domeniul horticol si al imbunatatirilor funciare, se arata pe site-ul ministerului.
Potrivit proiectului MAPDR, in 2007 se vor aloca 41,120 de milioane de lei pentru sprijinul financiar in sectorul legume-fructe, peste 35,250 de milioane de lei pentru sectorul viticol si 27,7 milioane de lei pentru horticultura.

De asemenea, sectorul de imbunatatiri funciare va primi suma de 20 de milioane de lei.

Pentru organizatiile utilizatorilor de apa pentru irigatii, MAPDR a prevazut un sprijin financiar in valoare totala de 20 de milioane de lei, bani acordati pentru executarea lucarilor de intretinere si reparatii a sistemului de irigatii, dar si pentru asigurarea pazei si protectiei.

Producatorii agricoli care doresc sa beneficieze de aceste forme de sprijin financiar trebuie sa-si depuna cererile la sucursalele de judet sau din Bucuresti ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri