Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) va aloca 124,070 de milioane de lei pentru sprijinul financiar acordat in 2007 producatorilor agricoli din sectorul vegetal, domeniul horticol si al imbunatatirilor funciare, se arata pe site-ul ministerului.

Potrivit proiectului MAPDR, in 2007 se vor aloca 41,120 de milioane de lei pentru sprijinul financiar in sectorul legume-fructe, peste 35,250 de milioane de lei pentru sectorul viticol si 27,7 milioane de lei pentru horticultura.

De asemenea, sectorul de imbunatatiri funciare va primi suma de 20 de milioane de lei.

Pentru organizatiile utilizatorilor de apa pentru irigatii, MAPDR a prevazut un sprijin financiar in valoare totala de 20 de milioane de lei, bani acordati pentru executarea lucarilor de intretinere si reparatii a sistemului de irigatii, dar si pentru asigurarea pazei si protectiei.

Producatorii agricoli care doresc sa beneficieze de aceste forme de sprijin financiar trebuie sa-si depuna cererile la sucursalele de judet sau din Bucuresti ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »



Citește și
Erste: Economia românească se va contracta cu 4,7% anul acesta
Setari Cookie-uri