Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene spune absorbția curentă a fondurilor europene la jumătatea anului este triplă față de anii precedenți, iar până la finele anului vor intra în țară 1,9 miliarde de euro prin PNRR.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, susţine că 1,9 miliarde de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) vor intra în ţară în acest an, în octombrie - noiembrie, iar plăţile pentru proiecte "vor începe imediat".

Mesajul ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene vine în contextul unor declaraţii făcute de social-democraţi conform cărora România nu va primi, în acest an, "niciun euro" din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

"PSD iar bate câmpii despre PNRR. 1,9 miliarde de euro vor intra din PNRR în ţară în acest an. Prefinanţarea de 1,9 miliarde va intra în ţară imediat după aprobare, în octombrie - noiembrie. Plăţile vor începe imediat, unele pentru proiecte deja în derulare iar cele mai multe, pentru proiecte care sunt acum în pregătire", a transmis joi Cristian Ghinea, citat de Agerpres.

Ieri, Ministrul nota pe pagina de Facebook personală că absorbția curentă a fondurilor europene la jumătatea anului este triplă față de anii precedenți.

Sursa foto: Facebook / Cristian Ghinea

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri