Creşterea preţurilor există şi afectează mulţi români, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, care a subliniat necesitatea ca Guvernul şi autorităţile locale să pregătească soluţii.

„Creşterea de preţuri există, este reală şi afectează mulţi români. Pentru ei, trebuie pregătite soluţii şi aici cred că este sarcina în primul rând a Guvernului, a miniştrilor şi a autorităţilor locale să transforme în beneficii pentru cetăţeni cifrele din statistici - care, repet, sunt bune şi arată o direcţie corectă. Mai multe investiţii, în special în sănătate şi infrastructură, mai multe locuri de muncă, încurajarea afacerilor, absorbţia de fonduri europene, protejarea veniturilor - acestea sunt coordonatele de la care guvernanţii nu trebuie să se îndepărteze", a declarat Iohannis la Palatul Cotroceni.

El a susţinut că în economie sunt semne promiţătoare şi, încă de anul trecut, au fost regândite mecanismele care să facă posibilă o creştere sănătoasă, ancorată în primul rând în investiţii, scrie Agerpres.

„Suntem în mod cert pe direcţia corectă, dar nu este suficient să ne raportăm doar la cifre, la statistici. Este nevoie de mai multă empatie, de mai multă implicare şi de rezultate concrete pentru oameni", a mai afirmat preşedintele Iohannis.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri