Podul suspendat care se construiește la Brăila este una dintre cele mai mari investiții din infrastructura românească. Construcția impresionantă va face legătura între județele Brăila și Tulcea și va reprezenta un important punct strategic pentru țara noastră.

Cele mai noi imagini video cu Podul suspendat peste Dunăre

Proiectul a ajuns acum în etapa lucrărilor de relocare a rețelelor electrice. Acestea sunt necesare pentru realizarea drumurilor de acces dintre Centura municipiului Brăila și pod. Când podul suspendat va fi terminat, acesta va avea o lungime de doi kilometri și o înălțime de aproape 200 de metri, potrivit Digi24.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat pe pagina de Facebook cele mai noi imagini cu șantierul de la Brăila.

Podul va fi al treilea ca dimensiune de pe continentul european. Investiția se ridică la 363 de milioane de euro. Podul ar urma să fie operațional la finalul anului 2023, potrivit unei declarații care aparține ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Sursa foto: captură video/ Facebook (CNAIR)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri