Executivul a modificat componenta comisiei pentru coordonarea privatizarii Electrica Muntenia Sud, ca urmare a restucturarii Guvernului, comisia urmand sa fie prezidata de ministrul economiei si comertului, Varujan Vosganian.

De asemenea, in componenta comisiei pentru coordonarea privatizarii Electrica Muntenia Sud se mai regasesc presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului - Teodor Atanasiu, secretarii de stat din cadrul Ministerului Economiei si Finantelor - Doina Dascalu si Darius Mesca, secretarul de stat din Minister Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse - Valer Bindea, secretarul de stat din Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile - Lucia Varga si presedinte Consiliului de Administratie al Electrica - Cristian Marian Olteanu, anunta NewsIn.

Comisia pentru coordonarea privatizarii filialei de distributie si furnizare a energiei electrice Electrica Muntenia Sud are ca atributii coordonarea activitatii comisiei de negociere si analiza informarilor primite de la comisia de negociere cu privire la stadiul discutiilor cu ofertantii. De asemenea, comisia de coordonare analizeaza si avizeaza raportul comisiei de negociere privind finalitatea procesului de privatizare si prevederile contractului de privatizare si ia deciziile care se impun pe parcursul derularii procesului de privatizare.

In vara anului trecut, Enel SpA Italia a castigat cursa pentru privatizarea societatii Electrica Muntenia Sud, cu o oferta de 820 de milioane de euro. Termenul pentru vanzarea pachetului de 67,5% din Electrica Muntenia Sud a fost amanat, din cauza scandalului legat de implicarea consultantului bulgar Stamen Stanchev in privatizarea acestei societati, cu ajutorul caruia Enel ar fi castigat licitatia.

La finele lunii ianuarie, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a stabilit ca termenul final pentru privatizarea societatii este 17 iulie 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri