Ministrul Energiei, Virgil Popescu a transmis un mesaj la Digi 24 prin care îndeamnă populația la calm, în urma zvonurilor create ce arată că prețul la benzină și la motorină ar ajunge mâine, 10 martie la 11 lei. „Nu e absolut niciun motiv, nu se va dubla prețul, nu se va ajunge nici la 9 lei, nici la 10, nici la 11 lei!”, a subliniat ministrul.

„Nu vorbim de lipsa de benzină și motorină. Fac un apel la români să NU stea la coadă pentru că vor găsi benzină în benzinării. Nu e absolut niciun motiv, nu se va dulba prețul nu se va ajunge nici la 9 lei, nici la 10, nici la 11 lei.

Nu e absolut niciun motiv pentru ca benzina să ajungă mâine la 11 lei. Am discutat că organele să meargă la benzinăriile care au arătat în mod eronat prețul de 11 lei. Specuațiile le trebuie aspru pedepsite, mai ales în situațiile în care suntem cu un război la granița.

Poate fi un război hibrid, prea dintr-odată brusc și subit s-a creat o panică, în toate orașele. S-a creat o psihoza în masă. Nu e absolut niciun motiv pentru a stă la coadă”, a mai precizat Virgil Popescu.

Sursa foto: Facebook / Oltenia TV

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri