Ministrul Agriculturii dă asigurări din nou românilor că nu există probleme legate de aprovizionarea cu alimente și asta pentru că țara noastră produce hrană suficientă pentru necesarul de consum al populației.

„ Am văzut cu toții ce s-a întâmplat, a fost o reacție emoțională, ca urmare a crizei din Ucraina. Am avut foarte multe intervenții prin care i-am asigurat pe cetățeni că România are stocurile necesare de ulei. Producm suficient încât să fim independenți. Nu spun doar eu asta, o spun și fermierii și reprezentanții procesatorilor.

Am pus pe masă toate datele, discutăm săptămânal, alături de acești reprezentanți, astfel încât să ne asigurăm că nu există goluri alimentare.

Noi punem la dispoziția cetățenilor și a mass-media toate informațiile necesare cu privire la aprovizionarea de alimente.

România nu se află în niciun risc de apariție a unor dezechilibre majore. Producem suficientă hrană pentru necesarul de consum al populației din țara noastră. Îi încurajez pe români să se informeze din surse sigure. România produce suficient de mult pentru a asigura necesarul de consum”, a declarat Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR).

Isteria uleiului urmează după cea a carburantului, când benzinăriile din Bucureşti şi din toată ţara au fost asaltate de şoferi, speriaţi că preţul carburanţilor va depăşi 10 lei pe litru, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public, traficul fiind dat peste cap din cauza cozilor imense de maşini.

Sursa foto: Facebook / Adrian Chesnoiu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri