Vineri, 1 aprilie, începând cu ora 10:00, programul Rabla Clasic și Rabla Plus începe oficial pentru persoanele juridice, odată cu anunțul oficial lansat de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), pe pagina de Facebook.

Acesta este a treia sesiune de înscriere pentru Programele Rabla Clasic și Rabla Plus, dedicată persoanelor juridice, mai arată AFM.

Bugetul alocat acestei etape este de 17.500.000 lei pentru Rabla Clasic și 26.500.000 lei pentru Rabla Plus.

Programele Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) vor avea anul acesta un buget de aproximativ 2,7 miliarde de lei, sumă care va fi utilizată atât pentru onorarea angajamentelor rezultate din sesiuni anterioare, cât şi pentru continuarea programelor deja consacrate şi pentru finanţarea unor programe noi, a informat, miercuri, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP).

Bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2022 al Fondului pentru Mediu şi al AFM a fost aprobat în şedinţa de Guvern din această săptămână, notează Agerpres.

Bugetul total al Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional - Rabla Clasic 2020 - 2024 - va fi suplimentat cu 560 milioane lei pentru înscrierile persoanelor fizice şi juridice. De asemenea, bugetul total al Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020 - 2024 - Rabla Plus - va fi suplimentat în anul 2022 cu 680 de milioane de lei pentru înscrierile persoanelor fizice şi juridice.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri