Lucrarile de constructii au crescut, in martie, cu 32,7% in termeni reali, fata de aceeasi luna a anului trecut, pe fondul avansului tuturor categoriilor de constructii, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica (INS).

Fata de februarie, lucrarile de constructii au inregistrat o crestere cu 38,3%, majorare inregistrata la toate tipurile de constructii. Cladirile nerezidentiale au inregistrat un avans de 47,2%, iar cele de locuit au crescut cu 30,2%. Constructiile ingineresti au crescut, in martie, cu 36,4% fata de luna anterioara.

Pe elemente de structura s-au inregistrat, de asemenea, cresteri la toate componentele astfel: lucrarile de constructii noi (49,2%), lucrarile de reparatii capitale (24,7%) si lucrarile de intretinere si reparatii curente (22,6%).

Lucrarile de constructii executate in martie, comparativ cu luna corespunzatoare a anului anterior, au inregistrat in termeni reali, o crestere cu 32,7 %, crestere evidentiata pe toate tipurile de constructii astfel: cladiri rezidentiale (48,5%), cladiri nerezidentiale (38,6%) si constructii ingineresti (26,9%).

Pe elemente de structura s-au inregistrat cresteri la toate componentele astfel: lucrarile de intretinere si reparatii curente (35,7%), lucrarile de reparatii capitale (32,4%) si lucrarile de constructii noi (31,5%).


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Consiliul Fiscal trage un semnal de alarma in legatura cu bugetul