Numarul autorizatiilor de constructie a crescut cu 50% in primele trei luni ale anului potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS)
In trimestrul I 2007 , s-au eliberat 10441 autorizatii de constructie pentru cladiri rezidentiale, in crestere cu 49,6% fata de perioada corespunzatoare a anului precedent, potrivit datelor furnizate de INS. In acelasi timp, in luna martie 2007, au fost eliberate un numar de 4620 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in crestere cu 45,8 % fata de luna februarie 2007 si cu 38,4 % fata de luna martie 2006.

Distributia in profil regional pune in evidenta o tendinta de crestere a numarului de autorizatii de construire eliberate pentru cladiri rezidentiale in toate regiunile de dezvoltare, cele mai multe inregistrandu-se in: Sud – Muntenia ( +274 autorizatii ), Nord – Est ( +248 autorizatii ), Centru ( +216 autorizatii ), Sud-Est ( +197 autorizatii ), Nord – Vest ( +178 autorizatii ), diferente intre martie - februarie 2007.

In trimestrul I 2007, s-au eliberat 10441 autorizatii de constructie pentru cladiri rezidentiale, in crestere cu 49,6% fata de perioada corespunzatoare a anului precedent. Cele mai importante cresteri s-au inregistrat in regiunile de dezvoltare: Sud-Muntenia, Nord-Est, Bucuresti–Ilfov, Sud–Est, Centru cu peste 400 autorizatii de constructie pentru cladiri rezidentiale fiecare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri