După o pauză de opt ani, este reintrodusă categoria de tren Intercity pe rutele pe care viteza și condițiile tehnice permit acest serviciu. Au fost proiectate pentru circulația în acest mers de tren nou un număr de 12 trenuri. Unul dintre acestea, însă, a avut probleme chiar la scurt timp de la punerea sa în funcțiune.

În trenurile Intercity, călătorii beneficiază de internet în regim WI-FI, vagoanele având montat echipamentul adecvat și sunt apte pentru circulație cu viteza maximă de 160 km/h și chiar 200 km/h unele dintre ele. Nu toate trenurile au fost „norocoase”, însă, să ajungă la timp la destianție. Trenul Intercity (IC 552 ) care a plecat din Suceava la ora 5:45, a ajut deja primele întârzieri și asta pentru că în zona Dolhasca din același județ, locomotiva s-a defectat. Consecințele au fost suportate de pasageri, care au fost nevoiți să aștepte, cu totul, aproape două ore, potrivit HotNews.

Reamintim că pentru zona Moldovei, există puse în funcțiune două trenuri Intercity, unul care pleacă din Suceava și unul care pleacă de la Iași. Cele două trenuri se întâlnesc la punctul de legătură de la Pașcani, unde formează împreună o singură legătură, cu destinația București. La Pașcani, staționarea este programată să dureze 17 minute. Practic, trenul a plecat din această locație cu 98 de minute întârziere, la care s-au mai adăugat alte 20 de minute acumulate pe parcurs, până la drumul spre București.

Sursa foto: Facebook / CFR Călători

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri