Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a acordat finantari nerambursabile in valoare de 141 miliarde de lei, de la inceputul anului, firmelor private si de stat, pentru cresterea competitivitatii produselor industriale romanesti, in vederea pregatirii pentru concurenta pe piata UE. Valoarea totala a fondurilor alocate acestui program, in 2005, este de 282,56 miliarde de lei.

Aproape jumatate din aceasta suma a fost deja angajata pentru 196 de proiecte, urmand ca alte 60 de proiecte sa fie studiate de reprezentantii MEC pe 11 mai.

Principala conditie de participare la acest program este ca firma solicitanta sa fie profitabila si sa nu aiba datorii la bugetul de stat. Sunt finantate proiecte vizand implementarea sistemelor de certificare a calitatii, a managementului, a mediului, cele legate de siguranta ocupationala, a sanatatii si igiena alimentara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri