Biletele de tren se vor scumpi de la 1 iunie

Tarifele de transport feroviar de calatori se vor majora, incepand cu 1 iunie, cu 7,6%, astfel incat o calatorie cu trenul rapid de la Bucuresti la Brasov va costa cu aproximativ trei lei mai mult la clasa I si cu doi lei in plus la clasa a doua, potrivit unui comunicat al companiei CFR Calatori.

Compania va opera alte doua majorari de preturi incepand cu 1 septembrie, respectiv 1 decembrie. Ultima scumpire a avut loc la 1 martie, pretul biletelor de tren fiind majorate cu 9,1%.

Facilitatile de calatorie acordate de CFR Calatori se vor aplica in continuare si dupa majorare, respectiv reduceri de 50% din tariful integral la abonamente pentru navetisti si de 75% la abonamente pentru elevi si studenti.

Astfel, o calatorie cu trenul rapid de la Bucuresti la Brasov va costa cu aproximativ trei lei mai mult la clasa I si cu doi lei in plus la clasa a doua.

Pe ruta Bucuresti-Timisoara pretul unei calatorii va creste cu aproximativ opt lei mai mult pentru trenurile rapid si la intercity, precum si cu pana la patru lei la trenurile personal.

Pretul unui bilet pentru trenul rapid pe ruta Bucuresti - Constanta va creste de la 39,50 lei la 42,50 pentru clasa a II a si de la 56,60 lei la 61 lei la clasa I. Tarifele pentru trenurile accelerat care circula pe distanta Bucuresti-Constanta vor fi majorate in medie cu trei lei, iar cele pentru trenurile personal cu doi lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri