Tarifele de transport feroviar de calatori se vor majora, incepand cu 1 iunie, cu 7,6%, astfel incat o calatorie cu trenul rapid de la Bucuresti la Brasov va costa cu aproximativ trei lei mai mult la clasa I si cu doi lei in plus la clasa a doua, potrivit unui comunicat al companiei CFR Calatori.
Compania va opera alte doua majorari de preturi incepand cu 1 septembrie, respectiv 1 decembrie. Ultima scumpire a avut loc la 1 martie, pretul biletelor de tren fiind majorate cu 9,1%.

Facilitatile de calatorie acordate de CFR Calatori se vor aplica in continuare si dupa majorare, respectiv reduceri de 50% din tariful integral la abonamente pentru navetisti si de 75% la abonamente pentru elevi si studenti.

Astfel, o calatorie cu trenul rapid de la Bucuresti la Brasov va costa cu aproximativ trei lei mai mult la clasa I si cu doi lei in plus la clasa a doua.

Pe ruta Bucuresti-Timisoara pretul unei calatorii va creste cu aproximativ opt lei mai mult pentru trenurile rapid si la intercity, precum si cu pana la patru lei la trenurile personal.

Pretul unui bilet pentru trenul rapid pe ruta Bucuresti - Constanta va creste de la 39,50 lei la 42,50 pentru clasa a II a si de la 56,60 lei la 61 lei la clasa I. Tarifele pentru trenurile accelerat care circula pe distanta Bucuresti-Constanta vor fi majorate in medie cu trei lei, iar cele pentru trenurile personal cu doi lei.







Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri