Simpli cetățeni, companii sau autorități, cu toții ne confruntăm, de mai bine de un an și jumătate, cu o provocare majoră, care ne afectează viața de zi cu zi: cea a energiei. De la criză la restructurarea arhitecturii energetice europene, trecând printr-un război cu repercusiuni uriașe în piață, regulile jocului par a se schimba constant. În acest context, evenimentul Energy R/Evolution organizat de wall-street.ro vine cu răspunsuri clare de la actorii din piața energiei.

De mai bine de un an și jumătate, România, la fel ca întreaga planetă, se confruntă cu o nouă provocare majoră: cea a energiei. Combinată cu schimbările climatice, care fac tot mai urgentă renunțarea la combustibilii fosili, criza energiei pare să fi generat furtuna perfectă.

Am ajuns astfel să vorbim despre o restructurare a arhitecturii energetice europene fără precedent, cu provocări venind din toate direcțiile. Contextul geopolitic schimbă uneori și de la o zi la alta regulile jocului. Consumatorii și companiile din domeniu par uneori să fie prinși într-un război al facturilor. În același timp, autoritățile și actorii din piață reușesc deseori cu greu să găsească un limbaj comun. În plus, tranziția spre surse verzi de energie ne impune să ne schimbăm nu doar obiceiurile de consum privind acest subiect, ci chiar și mindset-ul.

Energy R/Evolution aduce la un loc, pe 6 aprilie, de la ora 10, la Sheraton București, protagoniștii români ai acestei drame, pentru a găsi răspunsuri la întrebări care ne frământă pe toți, fie simpli cetățeni, reprezentanți ai autorităților sau ai companiilor. Se vor ieftini curentul și gazele? Vom ști să profităm de oportunitățile momentului? Ne va prinde pregătiți următoarea iarnă? Vom reuși să atingem obiectivele de decarbonizare? Sunt politicile actuale cele mai bune sau ar putea fi optimizate? Cât de rapid vom face tranziția de la combustibili fosili la energii regenerabile? Se va schimba radical modelul pieței europene a energiei?

Găsiți AICI detaliile complete și formularul de înscriere.

Printre speakeri se numără:
• Cristian Ilie - Secretar de Stat în Ministerul Energiei
• Cristian Bordei - Senator USR în Comisia pentru Energie
• Johannes Becker - Partener TPA România
• Mihai Verșescu - Secretar General PATRES
• Laurențiu Urluescu - Președinte AFEER
• Mirel Jarnea - Utility Sales Director Romania LONGi
• Ciprian Bodiu – Director General Parapet
• Adrian Ienciu - Marketing Manager, ENSYS Renewable Solutions

În primul panel Energy R/Evolution vom vorbi despre provocările generale ale momentului în piața de energie și despre restructurarea arhitecturii energetice. După o pauză de cafea și networking în care ne refacem energiile, în al doilea panel vom discuta despre viitor – provocările și oportunitățile tranziției la energia verde. Vă invităm apoi la prânz la restaurantul Avalon.

Evenimentul este susținut de ENSYS, LONGi și Parapet în calitate de parteneri, are, la categoria mobility partner, compania Autonom, iar în categoria supported by regăsim IMOD flowers.

Sursa foto: wall-street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri