Arctic este cel mai vândut brand de electrocasnice mari din România și lider al pieţei locale, arată cele mai recente date.

Arctic este cel mai vândut brand de electrocasnice mari din România, potrivit datelor Euromonitor International Limited, lider mondial în cercetări de piață strategice, conform definiției pentru electrocasnice mari. Statstica se referă la volumul de unități vândute în comerțul cu amănuntul în anul 2022.

Astfel, Arctic își păstrează poziția de lider al pieței locale de profil. Raportul include aparate frigorifice, mașini de spălat rufe, uscătoare de rufe, mașini de spălat vase, aparate de gătit și cuptoare cu microunde, atât încorporabile, cât și de sine stătătoare.

”Le mulțumim românilor pentru încrederea acordată. Suntem mândri să le putem oferi soluții tehnologice avansate care susțin un stil de viață sustenabil. Importanța pe care o acordăm tehnologiilor inteligente este răspunsul nostru la provocările climatice actuale, sustenabilitatea, digitalizarea și inovația fiind elemente cheie în modelul nostru de afaceri. Fabrica Arctic de mașini de spălat rufe din Ulmi, prima unitate de producție Industry 4.0 din țară, a fost desemnată de către Forumul Economic Mondial drept una dintre cele mai sustenabile centre Industry 4.0 din lume, primind statutul de Sustainability Lighthouse. Evoluăm odată cu românii și suntem alături de ei, atât prin produsele inovatoare pe care le oferim, cât și prin contribuția pe care o aducem la economia locală”, a declarat Murat Büyükerk, Chief Executive Officer Arctic.

Cu o istorie de peste o jumătate de secol, Arctic susțin că și-a asumat misiunea de a oferi consumatorilor electrocasnice care să răspundă nevoilor actuale, ajutându-i, totodată, să aibă un stil de viață sănătos și sustenabil. Printre tehnologiile care susțin și promovează aceste două direcții, conform companiei, se numără funcția ExtraSteam inclusă în mașinile de spălat Arctic, care oferă un plus de îngrijire și igienizare, prin utilizarea aburului, în vreme ce tehnologia AquaPower integrată în mașinile de spălat vase asigură o curățare mult mai eficientă. Un alt exemplu este cuptorul electric încorporabil care dispune de tehnologiile Gătire asistată cu abur și Gătire 3D, care garantează mese perfecte, valorificând la maximum eforturile în bucătărie. Funcția inovatoare Blue Tech cu lumină albastră, integrată în frigider, păstrează efectul de fotosinteză, astfel încât fructele și legumele să se mențină proaspete cu până la 30% mai mult decât în condiții standard.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri